Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;

October 10, 2019


Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει ο γάμος!«Οι λέξεις δεν μπο­ρούν να εκφρά­σουν την ευτυχία και τον ενθουσι­ασμό μου. Ανυπομονω …


Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει ο γάμος!

«Οι λέξεις δεν μπο­ρούν να εκφρά­σουν την ευτυχία και τον ενθουσι­ασμό μου. Ανυπομονω να παντρευτώ αυτόν τον υπέ­ροχο άντρα. Σ’ αγαπώ».

Με αυτά τα λόγια, η μέλλουσα νύφη γνωστοποίησε την απόφαση της να παντρευτεί και αυτή η στιγμή έφτασε, αφού σε λίγο διάστημα, και συγκεκριμένα τον Μάιο, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλη­σίας!

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το έριξε έξω στις Σπέτσες! Χαλαρός με κρασάκια σε εστιατόριο!

Εκείνη και ο δικηγόρος στο επάγ­γελμα σύντροφός της τέλεσαν τους αρ­ραβώνες τους πέρυσι στο Λονδίνο.

Η γαλαζοαίματη δε θα αφήσει τίπο­τα στην τύχη του και θέλει εκείνη την ημέρα όλα να είναι τέλεια, με την τελετή να γίνει όπως της αρμόζει… άκρως βα­σιλική.

Μέλη βασιλικών οικογενειών, γαλαζο­αίματοι, επιχειρηματίες και πολλά άλλα μέλη της αριστοκρατίας αλλά και της δι­εθνούς επιχειρηματικότητας αναμένε­ται να τιμήσουν το ζευγάρι με την πα­ρουσία τους στις Σπέτσες.

Στον γάμο όλα θα είναι ρομαντικά και μάλιστα θα ταιριάζουν με την ηρεμία και την ομορφιά του ελληνικού τοπί­ου. Δεν ήταν μάλι­στα τυχαία η παραμονή της στη χώρα μας στις αρχές του καλοκαιριού, αφού θέλει να οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες για το Μυστήριο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η ίδια, μάλιστα, έκανε πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, στο κέντρο της Αθήνας, αφού εκτιμά τις δημιουργίες της διάση­μης σχεδιάστριας κι έτσι αφέ­θηκε στα έμπειρα χέρια της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας για να της δημι­ουργήσει το πριγκιπικό νυφικό των ονείρων της! Η πριγκίπισσα Θεοδώρα, λοιπόν, παντρεύεται με τον αγαπημένο της Ματ!

Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;Παντρεύεται η κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου! Πότε και πού θα γίνει ο γάμος;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.