«Έριξε» το Ιnstagram ο Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του που «βιάζεται να μεγαλώσει»

October 9, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφιερώνουν εξ ‘ ολοκλήρου τον ελεύθερο χρόνο τους στον μικρό τους γιο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκεκριμένα το ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, επιλέ…




Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφιερώνουν εξ ‘ ολοκλήρου τον ελεύθερο χρόνο τους στον μικρό τους γιο.



Συγκεκριμένα το ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, επιλέγει να μοιράζεται ορισμένα στιγμιότυπα της καθημερινότητας στα social media με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μία τέτοια οικογενειακή στιγμή απαθανάτισε ο υπουργός, το μεσημέρι της Κυριακής, φωτογραφίζοντας τον γιο τους στο σπίτι. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πόσταρε μία φωτογραφία του Κικίλια Junior που παίζει φορώντας τα παπούτσια του μπαμπά του, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Σαν να βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε»!





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.