Βασίλης Μπισμπίκης: Ο 8χρονος κλώνος γιος του, η πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση και η σχέση με την Δέσποινα Βανδή

October 9, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τα επαγγελματικά του σχέδια, την σύντροφό τ…




Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην Ναταλία Γερμανού.



Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τα επαγγελματικά του σχέδια, την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, αλλά και για τον γιο του που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Να αναφέρουμε πως ο ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση πριν από περίπου 17 χρόνια.

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο νέος ρόλος στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

«Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ταυτίζονται με αυτό που κάνουν. Υπάρχει μία κούραση, μια πίεση και μετά την παράσταση θα πάμε με φίλους να πιούμε κάτι να χαλαρώσουμε» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκη και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και πάω σε ένα μαγαζί υπόγειο με λουλούδια, σπασμένα πιάτα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη νύχτα λέγοντας: «Έχω εξοικείωση με τη νύχτα γιατί ήμουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτήν, στο Λουτράκι. Γοητεύομαι από τη νύχτα αλλά είναι και επικίνδυνη, είναι κομμάτι της γοητείας της»!



Το σχόλιο του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή

Όσον αφορά για τον νέο του ρόλο στον Alpha, είπε: «Θεωρώ ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ήρωά μου, είναι ντόμπρος, ζει τα πάθη του, είναι πολλές από τις πτυχές του εαυτού μου.» Μιλώντας για τον γιο του, τον Μιχάλη δήλωσε: «Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου».

Η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε πως δεν θα τον ρωτούσε τίποτα για την προσωπική του ζωή με την Δέσποινα Βανδή, με τον ίδιο να απαντά: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά»!





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.