Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής – «Έχασα την γάτα μου πριν τρεις μέρες»

October 8, 2023


Η συγκίνηση της Ευρυδίκης ΒαλαβάνηΗ Ευρυδίκη Βαλαβάνη «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της στο Mega, καθώς πριν από λίγες ημέρες έχασε την αγαπημένη γάτα της.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε συγκινημένη: «Έχω 20 γάτες, είμαι… γατομάνα! Έχω μεγαλώσει με σκυλιά, αλλά αγαπώ εξίσου και τις γάτες. Πριν τρεις μέρες έχασα την μία».Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκινημένη πρόσθεσε: «Να αγαπάμε τα ζώα και να μην το δείχνουμ…


Η συγκίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της στο Mega, καθώς πριν από λίγες ημέρες έχασε την αγαπημένη γάτα της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε συγκινημένη: «Έχω 20 γάτες, είμαι… γατομάνα! Έχω μεγαλώσει με σκυλιά, αλλά αγαπώ εξίσου και τις γάτες. Πριν τρεις μέρες έχασα την μία».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκινημένη πρόσθεσε: «Να αγαπάμε τα ζώα και να μην το δείχνουμε μόνο στις 4 Οκτωβρίου που είναι η παγκόσμια ημέρα των ζώων. Κάθε μέρα πρέπει και όχι μόνο για τα ζωάκια που έχουμε σπίτι μας, αλλά και για τα αδέσποτα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.