Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Για εμένα δεν υπάρχει αυτή η κυρία, δεν την ξέρω και ούτε θέλω να τη μάθω»

October 8, 2023


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για την Emilia Vodos,Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στο Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη για τη νέα της σχέση και την πρόταση γάμου που δέχθηκε, ενώ παράλληλα δήλωσε πως δεν γνωρίζει η οποία πέρυσι συμμετείχε στο My Style Rocks και φέτος θα λάβει μέρος στο I’ m a celebrity get me out of here.«Είναι αυτό ότι θα έρθει κι όταν έρχεται τον καταλαβαίνεις. Ήταν έρωτας με τ…


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για την Emilia Vodos,

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στο Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη για τη νέα της σχέση και την πρόταση γάμου που δέχθηκε, ενώ παράλληλα δήλωσε πως δεν γνωρίζει η οποία πέρυσι συμμετείχε στο My Style Rocks και φέτος θα λάβει μέρος στο I’ m a celebrity get me out of here.

«Είναι αυτό ότι θα έρθει κι όταν έρχεται τον καταλαβαίνεις. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μετά είχα πολύ καλές συστάσεις από το φιλικό περιβάλλον γιατί έτσι έγινε το προξενιό, οπότε όλα τέλεια. Έγινε η πρόταση, ορίστε το μονόπετρο. Όταν ξέρεις τι θες, ο χρόνος είναι ένα πράγμα που δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την πρόταση γάμου που δέχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.