Ζερόμ Καλούτα – «Θα σας αποκαλύψω το μεγάλο μου μυστικό»

October 8, 2023


Στην παρέα της εκπομπής «Δύο στις 10» φιλοξενήθηκε το πρωινό της Κυριακής 8/10 ο Ζερόμ Καλούτα. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός συνομίλησε με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επιλογή του να είναι πάντοτε θετικός και ευδιάθετος.«Η θετική διάθεση είναι ασπίδα, είναι πάντα προστασία, είμαι έτσι και θα σας αποκαλύψω τώρα και το μεγάλο μου μυστικό: υπάρχει …


Στην παρέα της εκπομπής «Δύο στις 10» φιλοξενήθηκε το πρωινό της Κυριακής 8/10 ο Ζερόμ Καλούτα. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός συνομίλησε με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επιλογή του να είναι πάντοτε θετικός και ευδιάθετος.

«Η θετική διάθεση είναι ασπίδα, είναι πάντα προστασία, είμαι έτσι και θα σας αποκαλύψω τώρα και το μεγάλο μου μυστικό: υπάρχει μία εξίσωση. Ό,τι δίνεις παίρνεις. Αν δώσεις αγάπη, θα πάρεις αγάπη. Αν έχεις πάρει αγάπη, αν αυτό έχεις μάθει, αυτό θα δώσεις», δηλώνει ο Ζερόμ Καλούτα στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Παρομοίως, αν έχεις πάρει σεβασμό και αν έχεις μάθει να σέβεσαι, αυτό θα δείξεις και στους άλλους», συμπληρώνει αμέσως μετά.

«Δεν είναι, βέβαια, δοσοληψία, σούπερ-μάρκετ αυτό. Μπορεί να μη σου συμβεί εκείνη την ώρα, να μη συμβεί άμεσα αλλά έμμεσα ή να σου συμβεί από αλλού. Θα συμβεί όμως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν το κάνεις, όμως, για να εισπράξεις κάτι», επισημαίνει ο Ζερόμ Καλούτα.

«Τώρα τελευταία γίναμε συμπεριληπτικοί, γιατί είναι καινούργια λέξη. Είναι και λίγο παγίδα η συμπερίληψη, γιατί στην πρώτη στραβή που θα γίνει είναι το πρώτο πράγμα που χρησιμοποιείται εναντίον κάποιου. Εμένα η Ελλάδα είναι το σπίτι μου», εξομολογείται ο Ζερόμ Καλούτα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.