Όταν ο Άλκης Κούρκουλος μίλησε για τη νονά του, Μαίρη Χρονοπούλου, προκαλώντας τη συγκίνησή της

October 8, 2023


«Ήταν νονά με όλη τη σημασία της λέξης, με τις λαμπάδες της. Είχα την τύχη να παίξω και μαζί της. Αυτό που θα σας πω είναι μια γλυκιά ανάμνηση από τη Μαίρη. Είχα πάει να κοιμηθώ στο σπίτι της. Και πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου να τσεκάρει και της είπε ότι τα παιδιά κοιμούνται. Και μετά μας λέει “παιδιά πάμε”. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε μπουάτ».Αν η ρεμπέτικη δημιουργία «Ντερμπεντέρισσα» του Βασίλη…


«Ήταν νονά με όλη τη σημασία της λέξης, με τις λαμπάδες της. Είχα την τύχη να παίξω και μαζί της. Αυτό που θα σας πω είναι μια γλυκιά ανάμνηση από τη Μαίρη. Είχα πάει να κοιμηθώ στο σπίτι της. Και πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου να τσεκάρει και της είπε ότι τα παιδιά κοιμούνται. Και μετά μας λέει “παιδιά πάμε”. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε μπουάτ».

Αν η ρεμπέτικη δημιουργία «Ντερμπεντέρισσα» του Βασίλη Τσιτσάνη που συνδέθηκε με ονόματα όπως αυτά των Μάρκου Βαρβακάρη και Στέλλας Χασκίλ και στα αυτιά μας ηχεί με τη φωνή της Μαρινέλλας είχε μορφή θα ήταν αυτή της Μαίρης Χρονοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.