«Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ» – Οι δυσκολίες που βιώνει η Τζούλια Νόβα με την 10 μηνών κόρη της

October 8, 2022


Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Τζούλια Νόβα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και φυσικά με την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο (την οποία καταλάθος είχαν κλειδώσει στο αυτοκίνητο).Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και να απαντήσει σε ερ…


Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Τζούλια Νόβα, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και φυσικά με την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο (την οποία καταλάθος είχαν κλειδώσει στο αυτοκίνητο).

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και να απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες των ακολουθών της.

Μέσα σε όλα, λοιπόν, η Τζούλια Νόβα ρωτήθηκε για το αν έχει βοήθεια στο σπίτι με την κορούλα της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως το τελευταίο διάστημα είναι μόνη της και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι δυστυχώς πολλές.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τζούλια Νόβα

«Για να λέμε την αλήθεια το τελευταίο διάστημα είμαι λίγο μόνη μου. Έχω τη μαμά μου που μπορεί να έρθει 1-2 φορές την εβδομάδα να την κρατήσει, για να πάω ή κομμωτήριο ή να βγω μια βόλτα.

Έχω και την πεθερά μου, που επειδή εργάζεται ντρέπομαι να της ζητήσω βοήθεια. Κάποιες φορές αναγκάζομαι, όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αλλά πιο πολύ την κρατάω μόνη μου. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά τι να κάνεις; Ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ. Μεγαλώνουν όμως γρήγορα τα μωράκια. Για πότε θα πάει σχολείο, θα μεγαλώσει, θα βρει αγόρι και θα μας αφήσει. Ούτε καν που θα το καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Η τραγωδία που έζησε πριν 13 χρόνια η Τζούλια Νόβα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/9 η Τζούλια Νόβα, η οποία αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με την κόρη της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) αλλά και στη δολοφονία της θείας της.

«Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι. Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος.

Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.