«Την κατάλληλη στιγμή με τις…» – H έμμεση παραδοχή της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό

October 8, 2022


Εμείς πρώτοι σας αποκαλύψαμε πριν μερικές ώρες πως η γυναίκα που παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, θα είναι η Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).Συγκεκριμένα, η ηθοποιός από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί στην παρέα του “Πρωινού” και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάντησε την Μαρία Κορινθίου η οποία παραδέχτηκε ε…


Εμείς πρώτοι σας αποκαλύψαμε πριν μερικές ώρες πως η γυναίκα που παίρνει την θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, θα είναι η Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί στην παρέα του “Πρωινού” και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάντησε την Μαρία Κορινθίου η οποία παραδέχτηκε εμμέσως την τηλεοπτική της επιστροφή.

H έμμεση παραδοχή της Μαρίας Κορινθίου για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Ετοιμάζω πολλά ωραία πράγματα» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου και όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αν θα κάνει πρωινό, απάντησε: «Θα σου πω, θα σου πω… Θα στο πάω πιο διπλωματικά. Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τα τελευταία χρόνια όπου μιλάω είναι με ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί μέσα σε αυτόν τον χώρο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι έναν θαυμασμό και μια αγάπη. Δόξα τω Θεώ γίνονται κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα, είναι και τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή με τις κατάλληλες συνθήκες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.