«Οι 40χρονοι έβλεπαν cartoon για 3χρονα» – Η απάντηση του Νίκου Μάνεση στο ντόρο που έγινε με την τηλεθέαση

October 8, 2022


Σε μια ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσω της εκπομπής του για την τηλεθέαση προχώρησε σήμερα 8/10 ο Νίκος Μάνεσης. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν από πολλούς, με τους περισσότερους να τάσσονται κατά του, με πρώτη πρώτη την Ελεονώρα Μελέτη.«Κατά αρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Alpha, που ποτέ δεν με ενόχλησε για να με λογοκρίν…


Σε μια ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσω της εκπομπής του για την τηλεθέαση προχώρησε σήμερα 8/10 ο Νίκος Μάνεσης. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν από πολλούς, με τους περισσότερους να τάσσονται κατά του, με πρώτη πρώτη την Ελεονώρα Μελέτη.

Η απάντηση του Νίκου Μάνεση στις δηλώσεις που είχε κάνει για την τηλεθέαση

«Κατά αρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Alpha, που ποτέ δεν με ενόχλησε για να με λογοκρίνει. Είναι ταμπού οι τηλεθεάσεις. Η τηλεθέαση είναι βιβλίο, εργαλείο της δουλειάς μας. Στα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής βρήκα σημεία και τέρατα. Στο δυναμικό κοινό 25-44. Στα κόκκινα είναι ο νικητής. Με θηριώδη ποσοστά και κατά χιλιάδες οι τριαντάχρονοι κι οι σαραντάχρονοι έβλεπαν cartoon για τρίχρονα. Είναι μοτίβο που συμβαίνει συνέχεια. Νούμερα που μακάρι να πιάναμε. Η πρωινή ζώνη πετσοκόπηκε.

Το μοντέλο τηλεθέασης δεν λειτουργεί, δεν λέω ότι υπάρχει συνομωσία. Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές. Το δυναμικό κοινό φαίνεται να παρακολουθεί Πέππα το Γουρουνάκι. Τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους ρωτήσει τι βλέπουν; Έχει αποτύχει οικτρά το μοντέλο τηλεθέασης.

Πέρυσι μιλούσα αποσπασματικά και φέτος το έκανα πιο οργανωμένο. Κουράστηκα να το βλέπω 1,5 χρόνο να γίνεται… Εάν προκληθούμε, θα επανέλθουμε. Δεν δουλεύει το μοντέλο τηλεθέασης. Δημιουργούνται πλασματικά νούμερα», είπε ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.