«Να τσακωθεί με εμένα;» – Έκπληκτη η Βίκυ Καγιά μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε από την Άννα Αμανατίδου και την Μαριαγάπη Ξυπολιά

October 6, 2022


Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί για άλλη μια φορά η Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του GNTM 5, αφού ότι και να κάνει φαίνεται πως πάντα θα έχει τους επικριτές της. Αφορμή αυτή τη φορά για να ξεσπάσουν σχόλια ήταν κάποια λόγια της Άννας Αμανατίδου που την κατηγόρησε για το γεγονός ότι δεν υπήρχε βοήθεια από εκείνη μετά το παιχνίδι, ενώ στην κόντρα δόθηκε και συνέχεια.Συγκεκριμένα με δηλώσεις της η Μ…


Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί για άλλη μια φορά η Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του GNTM 5, αφού ότι και να κάνει φαίνεται πως πάντα θα έχει τους επικριτές της. Αφορμή αυτή τη φορά για να ξεσπάσουν σχόλια ήταν κάποια λόγια της Άννας Αμανατίδου που την κατηγόρησε για το γεγονός ότι δεν υπήρχε βοήθεια από εκείνη μετά το παιχνίδι, ενώ στην κόντρα δόθηκε και συνέχεια.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις της η Μαριαγάπη Ξυπολιά είπε ότι δε θα έμπαινε στη διαδικασία να τσακωθεί με μια μεγάλη κυρία όπως η Καγιά(δείτε αναλυτικά τα λόγια της), με την κριτή να απαντά σήμερα έκπληκτη στην κάμερα της Super Kατερίνας, αποκαλύπτοντας την σχέση της με το μοντέλο.

Η απάντηση της Καγιά στην Μαριαγάπη

Είπε αιφνιδιασμένη στην κάμερα της Super Kατερίνας:

«Δεν ξέρω τι περίμενε η Άννα Αμανατίδου και τι περιμένει ο καθένας. Κάποιος πρέπει να ρωτήσει τα ίδια τα κορίτσια τι υπάρχει πίσω από αυτό. Όποτε χρειαστεί κατεύθυνση και επικοινωνία εδώ είμαι, να το συζητήσουμε. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια για τις δηλώσεις την δήλωση της Μαριαγάπης Ξυπολιά: «Δεν υπάρχει νόημα να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», η Βίκυ Καγιά είπε: «Να τσακωθεί με εμένα η Μαριαγάπη; Γιατί να τσακωθεί; Δεν έχουμε άσχημη σχέση, μου κάνει εντύπωση. Είναι όμορφο και λαμπερό κορίτσι. Δεν ξέρω ποια είναι η αφορμή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.