«Με έχετε κάνει σώβρακο για μία φήμη» – Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού ενάντια στους δημοσιογράφους

October 6, 2022


Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira μίλησε σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να κρύψει και την ενόχλησή του για το γεγονός, ότι συχνά οι δημοσιογράφοι, προσπαθούν να τον ψαρέψουν σχετικά με πληροφορίες που υποτίθεται ότι έχουν ιδίως σχετικά με το Survivor, ωστόσο ο ίδιος δεν λαμβάνει καμία απάντηση για την πηγή τους.Δεν ήθελε και πολύ για να νευριάσει, αφού κατ…


Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira μίλησε σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να κρύψει και την ενόχλησή του για το γεγονός, ότι συχνά οι δημοσιογράφοι, προσπαθούν να τον ψαρέψουν σχετικά με πληροφορίες που υποτίθεται ότι έχουν ιδίως σχετικά με το Survivor, ωστόσο ο ίδιος δεν λαμβάνει καμία απάντηση για την πηγή τους.

Δεν ήθελε και πολύ για να νευριάσει, αφού κατά καιρούς το όνομά του έχει εμπλακεί σε διάφορες ανυπόστατες φήμες. Για παράδειγμα το καλοκαίρι με αφορμή τις οικογενειακές του διακοπές, διάφορα site τον έβγαλαν ”σκαφάτο”, με τον παρουσιαστή να αντιμετωπίζει χιουμοριστικά το θέμα και να βγάζει το ”κότερό του” σε δημοπρασία(δείτε την ξεκαρδιστική ανάρτηση).

Το ξέσπασμα του Λιανού για τις πρακτικές των δημοσιογράφων

Στην εκπομπή του στο Sfera Radio εξέφραζε την «αγανάκτησή» του και ανέφερε: «Πάλι εδώ από κάτω, έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλε μου ένα μήνυμα να το αραιώσουμε κάπως.

Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Όλοι έρχονται με την πληροφορία “ακούσαμε, μάθαμε”.

Εγώ ρωτάω “από που το μάθατε;” και δεν μου απαντάει κανείς.

Πρέπει να παίξω το παιχνίδι της φήμης; Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.