Συνατσάκη: Το νέο q&a βίντεο με τη δίδυμη Αλίκη και η «πατέντα» για την Ολίβια

October 5, 2023


Η Αλίκη Συνατσάκη αρκετά ανανεωμένη επισκέφτηκε την αδερφή της για να γυρίσουν μετά από πολύ καιρό κοινό βίντεο με ερωτήσεις στο νέο διαδικτυακό κανάλι της Μαίρης.Η Μαίρη Συνατσάκη και η αδερφή της Αλίκη έχουν μια πολύ δεμένη σχέση και πώς δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού δεν είναι απλά αδερφές αλλά είναι δίδυμες, και όλοι γνωρίζουμε πως η σχέση των διδύμων είναι πάντα πιο ιδιαίτερη. Οι δυο τους μάλι…


Η Αλίκη Συνατσάκη αρκετά ανανεωμένη επισκέφτηκε την αδερφή της για να γυρίσουν μετά από πολύ καιρό κοινό βίντεο με ερωτήσεις στο νέο διαδικτυακό κανάλι της Μαίρης.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η αδερφή της Αλίκη έχουν μια πολύ δεμένη σχέση και πώς δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού δεν είναι απλά αδερφές αλλά είναι δίδυμες, και όλοι γνωρίζουμε πως η σχέση των διδύμων είναι πάντα πιο ιδιαίτερη. Οι δυο τους μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά, αφού η Αλίκη είναι η CEO στο site buyaboo.gr που δημιούργησε η αδερφή της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.