Γιώργος Λιάγκας για την δικαστική διαμάχη του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου – «Είμαι χωρισμένος πατέρας, δεν μπορώ να…»

October 5, 2022


Το πρωί της Τετάρτης (5/10) στην εκπομπή, «Πρωινό» προβλήθηκε το θέμα αναφορικά με την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει για τους γιους τους -δείτε εδώ αναλυτικά τί έχει συμβεί.Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής καθώ…


Το πρωί της Τετάρτης (5/10) στην εκπομπή, «Πρωινό» προβλήθηκε το θέμα αναφορικά με την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει για τους γιους τους –δείτε εδώ αναλυτικά τί έχει συμβεί.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι σκληρό όπως και να ‘χει. Είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ να πάρω καμία θέση και το αντιλαμβάνεστε. Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

Είναι όμως σκληρό. Καταλαβαίνω και τη μία και την άλλη πλευρά αν δεν είχε λεφτά. Ωστόσο η δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δίνει τα λεφτά ο κ. Μαραντίνης. Και η Σίσσυ δεν το έκανε γι’ αυτήν, αλλά για τα παιδιά της. Και ο Μαραντίνης είναι στοργικός πατέρας. Δεν ξέρω αν δίνει ή δεν δίνει λεφτά, προφανώς δεν δίνει. Τον είδα με τα παιδιά του στα Καλύβια σε μία παραλία το καλοκαίρι και έπαιζαν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.