Ράκος ψυχολογικά ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κηδεία της μητέρας του, Αντωνίας

October 5, 2022


Σε πένθος έχει βυθιστεί ο Θέμης Αδαμαντίδης καθώς από την ζωή έφυγε η αγαπημένη του μητέρα, Αντωνία η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 93 ετών. Συγκεκριμένα, η κηδεία της θα πραγματοποηθεί στην Καισαριανή. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Super Κατερίνα» θα ακολουθήσει πολιτική κηδεία , δηλαδή θα γίνει μια τελετή στον προάυλιο χώρο του νεκροταφίου. Όπως είναι λογικό, ο Θέμης Αδαμα…


Σε πένθος έχει βυθιστεί ο Θέμης Αδαμαντίδης καθώς από την ζωή έφυγε η αγαπημένη του μητέρα, Αντωνία η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 93 ετών. Συγκεκριμένα, η κηδεία της θα πραγματοποηθεί στην Καισαριανή.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Super Κατερίνα» θα ακολουθήσει πολιτική κηδεία , δηλαδή θα γίνει μια τελετή στον προάυλιο χώρο του νεκροταφίου. Όπως είναι λογικό, ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.