«Για μένα ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω βιώσει…» – “Λύγισε” η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του Πρωινού Μας

October 5, 2022


Την διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη που τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή των παιδιών τους που φέρεται να μην κατέβαλε ο τραγουδιστής (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του) σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 5/10 η εκπομπή Πρωινό Μας.Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, καθώ…


Την διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη που τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή των παιδιών τους που φέρεται να μην κατέβαλε ο τραγουδιστής (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του) σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 5/10 η εκπομπή Πρωινό Μας.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, καθώς έβαλε τον εαυτό της στη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου, μιας και εκείνη έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.

Η συγκίνηση της Αφροδίτης Γραμμέλη με αφορμή την δικαστική διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη

«Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από την ώρα που αρχίζεις και μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά των παιδιών σου. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που το παιδί σου αρχίζεις να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου.

Ξέρω ότι η Σίσσυ αυτή τη στιγμή νιώθει δύσκολα για τα παιδιά της όμως, οφείλει να τα υπερασπιστεί γιατί είναι για τη ζωή της. Είναι πρακτικό θέμα. Πρέπει οι γυναίκες να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, δεν είναι για μας. Το γράφει το χαρτί ότι είναι διατροφή για το παιδί μας που πρέπει και οφείλουμε να διεκδικήσουμε» είπε συγκινημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία βέβαια χθες μας σύστησε για πρώτη φορά τον σύντροφό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.