Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της Dat Lilly – «Η μητέρα μου με άφησε στα 7 στο ορφανοτροφείο και δεν ήρθε ποτέ να με δει»

October 5, 2022


Μια από τις πιο γνωστές YouTubers στην Ελλάδα όπου έχει τεράστια απήχηση είναι και η Dat Lilly η οποία μεταξύ άλλων απασχόλησε ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό μετά από την είδηση πως χώρισε με τον αγαπημένο της ύστερα από 7 χρόνια που ήταν μαζί.Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Τρίτης (4/10) η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά, δεν δίσ…


Μια από τις πιο γνωστές YouTubers στην Ελλάδα όπου έχει τεράστια απήχηση είναι και η Dat Lilly η οποία μεταξύ άλλων απασχόλησε ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό μετά από την είδηση πως χώρισε με τον αγαπημένο της ύστερα από 7 χρόνια που ήταν μαζί.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Τρίτης (4/10) η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά, δεν δίστασε να “ανοίξει” την καρδιά της όπου αναφέρθηκε για την συγκλονιστική ιστορία της ζωής της,.

Η Dat Lilly καλεσμένη στο “The 2night show”

«Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο . Μπήκα στη Γ΄Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 αναγκάστηκα να φύγω γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.