Ξανά στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης – Τι ζητά ο τραγουδιστής

October 5, 2022


Ξανά στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους βρέθηκαν σήμερα 5/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, μιας και έχει γίνει ήδη γνωστό από χθες πως η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.Έτσι, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγ…


Ξανά στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους βρέθηκαν σήμερα 5/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, μιας και έχει γίνει ήδη γνωστό από χθες πως η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Έτσι, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα για τη διαβίωση των δύο παιδιών τους (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση).

Γιατί βρίσκονται ξανά στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Φαίης Φώτου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο λόγος που το ζευγάρι βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ήταν γιατί ο τραγουδιστής ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.