Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε στείλει εξώδικο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου – Όλο το παρασκήνιο

October 5, 2022


Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.Έτσι, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα για τη διαβίωση …


Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Έτσι, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα για τη διαβίωση των δύο παιδιών τους (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση).

Το εξώδικο που είχε στείλει ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 5/10, η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2019, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το Έλα Χαμογέλα στο Open, το τραγούδι τίτλων ήταν του Θοδωρή Μαραντίνη.

Ωστόσο, εκείνος, μέσα σε μια νύχτα αποφάσισε να στείλει εξώδικο στην εκπομπή προκειμένου να αποσυρθεί το εν λόγω τραγούδι, με την Σίσσυ Χρηστίδου, πάντα διακριτική, να κάνει πράξη την επιθυμία του πρώην συζύγου της, χωρίς να δώσει παραπάνω έκταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.