«Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία» – Ξέσπασε σε λυγμούς η Χριστίνα Παππά στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

October 5, 2022


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα 4/10 η Χριστίνα Παππά, λίγες μέρες μετά τη γέννηση της εγγονής της. Η ίδια μίλησε για τον γιο της, Δημήτρη και την Άννα Μπεζάν και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της. «Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που ένιωσα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είμαι συνέχεια συγκινημένη. Εί…


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα 4/10 η Χριστίνα Παππά, λίγες μέρες μετά τη γέννηση της εγγονής της. Η ίδια μίλησε για τον γιο της, Δημήτρη και την Άννα Μπεζάν και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

Η συγκίνηση της Χριστίνας Παππά με την εγγονή της

«Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που ένιωσα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είμαι συνέχεια συγκινημένη. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα.

Όταν ήμουν πιο μικρή ήθελα να κάνω και άλλο παιδί γιατί η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Από ένα γεγονός που συνέβη στη ζωή μου και πέρασα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και στον γιο μου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Παππά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.