Εκνευρισμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης με την απόφαση του δικαστηρίου – Η αντίδρασή του έξω από την αίθουσα

October 5, 2022


Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου όσον αφορά την διατροφή των 2 παιδιών τους καθώς όπως φαίνεται ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διατροφή της τάξεως των 4.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).Τελικά κρίθηκε ένοχος από το δικ…


Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου όσον αφορά την διατροφή των 2 παιδιών τους καθώς όπως φαίνεται ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διατροφή της τάξεως των 4.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη με την απόφαση του δικαστηρίου

Τελικά κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο κι ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή αναστολή. Σύμφωνα μάλιστα με την Μάρω Κανελλάκη στο T-live, στο άκουσμα τη απόφασης του δικαστηρίου, ο τραγουδιστής έδειξε εκνευρισμένος καθώς δεν περίμενε να παρθεί μία τέτοια απόφαση, ενώ φαίνεται πως είχε την πρόθεση να καταβάλει όλο το χρηματικό ποσό που εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.