«Με έχεις πληγώσει» – Χαμός πάνω από τα κατσαρολικά του ”Πρωινού μας” μεταξύ Φαίης Σκορδά και Δημήτρη Σκαρμούτσου

October 5, 2022


Μπορεί η Φαίη Σκορδά να έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα στην εκπομπή της, ωστόσο δεν λείπουν και οι κόντρες και τα πειράγματα μεταξύ των συνεργατών της. Στη σημερινή 4/10 εκπομπή μάλιστα, μούτρωσε με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αφού όπως φαίνεται ο τελευταίος δεν θέλει να ανακατεύεται εκείνη στην κουζίνα του. Ο διάλογος που ακολούθησε, απλά απολαυστικός.Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σκαρμ…


Μπορεί η Φαίη Σκορδά να έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα στην εκπομπή της, ωστόσο δεν λείπουν και οι κόντρες και τα πειράγματα μεταξύ των συνεργατών της. Στη σημερινή 4/10 εκπομπή μάλιστα, μούτρωσε με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αφού όπως φαίνεται ο τελευταίος δεν θέλει να ανακατεύεται εκείνη στην κουζίνα του. Ο διάλογος που ακολούθησε, απλά απολαυστικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος καλείται με την εμπειρία του να καλύψει το κενό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που ήταν η αρχική επιλογή της Φαίης, ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στο Πρωινό. Ο σεφ πάντως που γνωρίσαμε από το Master Chef, έχει και την φρεσκάδα και την δημοτικότητα που χρειάζεται η εκπομπή και πολλές φορές μας έχουν χαρίσει όμορφα σκηνικά(δείτε εδώ το επικό σαρδάμ).

Τα πειράγματα μεταξύ Δημήτρη Σκαρμούτσου και Φαίης Σκορδά

Ντομάτες γεμιστές με πλιγούρι, φέτα και μοτσαρέλα ετοίμαζε ο σεφ, όταν έγινε ο εξής διάλογος:

Φ.ΣΚ.: Εγώ πρέπει να σου δείξω πώς την κάνω τη συνταγή. Θέλεις να κάνεις μία εσύ και μία εγώ;

Δ.ΣΚ.: Να σου πω, πήγαινε κάνε τα ζώδια που θα μου δείξεις τώρα πως… Θέλεις διαγωνισμό;

Φ.ΣΚ.: Όχι, τώρα με έχεις πληγώσει.

Δ.ΣΚ.: Γιατί;

Φ.ΣΚ.: Με έχεις πληγώσει, αυτό σου βγήκε αυθόρμητα. Όλα τα άλλα που μου έλεγες τις προηγούμενες μέρες ήταν ψέματα, ότι μπορώ…

Δ.ΣΚ.: Λίγο ψέμα, λίγο αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.