«Θα μιλήσω μέσα από αυτό» – Η αντίδραση της Λένας Δροσάκη όταν ερωτήθηκε για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

October 5, 2022


Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε δηλώσεις η Λένα Δροσάκη, σήμερα 4/10 που συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είναι μία από τις τρεις καταγγέλλουσες ενάντια του και με τα λόγια της είπε τις σκέψεις της τόσο για την έκβαση της δίκης, όσο και για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, που είναι το στήριγμά της όλο αυτό το διάστη…


Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε δηλώσεις η Λένα Δροσάκη, σήμερα 4/10 που συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είναι μία από τις τρεις καταγγέλλουσες ενάντια του και με τα λόγια της είπε τις σκέψεις της τόσο για την έκβαση της δίκης, όσο και για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, που είναι το στήριγμά της όλο αυτό το διάστημα.

Στη σημερινή δίκη είδαμε εντάσεις, αλλά και συγκινήσεις, όταν η μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτιδά του, ανέφερε ότι την απέλυσαν από τη δουλειά της επειδή γνώριζαν ότι θα τον υπερασπιστεί, εμπλέκοντας μάλιστα και το όνομα γνωστής ηθοποιού στην ιστορία(δείτε ποια είναι). Ακόμα αναφέρθηκε και το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια από την έδρα του δικαστηρίου(δείτε για ποιο λόγο).

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για την αποφυλάκισή του σχολίασε:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τις πράξεις μου. Το προτιμώ. Κι είναι κι ένα έργο που μιλάει για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω μέσα από αυτό».

Eνώ για τη συνεργασία επί σκηνής με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ανέφερε:

«Είναι κάτι καινούριο κι είναι περίεργο να συνυπάρχουμε στο σπίτι και να είμαστε και στο θέατρο. Δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Και θέλαμε και προέκυψε να δουλέψουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω αγωνία πώς θα το κάνουμε να συμβεί. Θα το κάνουμε όμως. Επαγγελματίες είμαστε», είπε η Λένα Δροσάκη.

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε για τη συνεργασία με τη σύζυγο του: «Είναι πολύ ωραίο που συνεργαζόμαστε με τη γυναίκα μου. Το σκεφτόμασταν κατά καιρούς, αλλά δεν το επιδιώκαμε. Είμαστε πολλά χρόνια επαγγελματίες, οπότε νομίζω θα καταφέρουμε να επέλθει μια ισορροπία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.