Ένοχος ο Μαραντίνης – Έξαλλος ο τραγουδιστής μετά τη δικαστική απόφαση

October 5, 2022


Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Θοδωρής Μαραντίνης στη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή των δύο παιδιών τους.Τελικά, ο εισαγγελέας, που ήταν καταπέλτης εναντίον του frontman των Onirama, πρότεινε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή αναστολή. Ο ίδιος έχει την πρόθεση να καταβάλει όλο το χρηματικό ποσό που εκκρεμεί, ωστόσο σήμερα δεν περίμενε να πάρει τέτοια έκθε…


Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Θοδωρής Μαραντίνης στη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

  • Ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διατροφή της τάξεως των 4.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του για τους γιους τους, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Τελικά, ο εισαγγελέας, που ήταν καταπέλτης εναντίον του frontman των Onirama, πρότεινε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή αναστολή.

 

  • Στο άκουσμα τη απόφασης του δικαστηρίου, ο τραγουδιστής έδειξε εκνευρισμένος καθώς δεν περίμενε να παρθεί μία τέτοια απόφαση.

Ο ίδιος έχει την πρόθεση να καταβάλει όλο το χρηματικό ποσό που εκκρεμεί, ωστόσο σήμερα δεν περίμενε να πάρει τέτοια έκθεση αυτή η υπόθεση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.