Λύγισε η Δανάη Παππά μόλις αντίκρισε τον σύντροφό της να μιλάει για εκείνη

October 5, 2022


Η Δανάη Παππά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν είδε βίντεο με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη να μιλάει με τρυφερά λόγια για εκείνη.«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη. Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους …


Η Δανάη Παππά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν είδε βίντεο με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη να μιλάει με τρυφερά λόγια για εκείνη.

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη. Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της.

Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Εν τάχει θα αναφέρω τρεις. Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει.

Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς “μπιπ”. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ “να αυτός είναι μπιπ” πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο.

Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στην λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου. Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ», είπε με την ηθοποιό φανερά συγκινημένη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.