Έφυγε από το GNTM, τα αλλαξε όλα: Με νέα εικόνα η Σοφία Χατζηπαντελή μετά το τέλος της από το ριάλιτι μοντέλων

October 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το GNTM.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η εκκεντρική κριτής του ριάλιτι μοντέλων του Star, προχώρησε σε μία άκρως «ιδιαίτερη» αλλαγή στα μαλλιά της, αποφασίζοντας να απαρνηθεί το μελαχρινό κα…




Μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το GNTM.



Η εκκεντρική κριτής του ριάλιτι μοντέλων του Star, προχώρησε σε μία άκρως «ιδιαίτερη» αλλαγή στα μαλλιά της, αποφασίζοντας να απαρνηθεί το μελαχρινό και να… αφήσει τους πάντες άφωνους.

Το εκκεντρικό μοντέλο με τα έντονα, ενωμένα φρύδια μοιάζει να συνετέλεσε πολύ στην επιτυχία του νέου κύκλου του ριάλιτι, καθώς τόσο η εικόνα της όσο και οι ατελείωτες ατάκες της, γίνονταν πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων, η πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή προχώρησε σε μία ακόμα εκκεντρική αλλαγή στην εικόνα της, αλλάζοντας για ακόμα μία φορά το χρώμα των μαλλιών της.



Το μελαχρινό αποτελεί παρελθόν για την ίδια, με τη νέα της φωτογραφία στο Ιnstagram να την απεικονίζει με… ξανθοπράσινο χρώμα στα μαλλιά της και έντονο, κατακόκκινο κραγιόν.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.