Αθηνά Ωνάση: Ινκόγκνιτο στη Μύκονο η «χρυσή» κληρονόμος – Έκρυβε το πρόσωπό της

October 4, 2023


Η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια που έχει να επισκεφθεί τη χώρα μας.Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση έφτασε ινκόγκνιτο στη Μύκονο, χθες το πρωί.H Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, καθώς φέρεται να ταξίδεψε προς τη Μύκονο με παρέα με το ιδιωτικό τζετ της.Ο Πέτρος Νάζος, δημοσιογράφος Mykonos Live Tv, αποκάλυψε πως η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στη Μύκονο με ιδιωτικ…


Η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια που έχει να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση έφτασε ινκόγκνιτο στη Μύκονο, χθες το πρωί.

H Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, καθώς φέρεται να ταξίδεψε προς τη Μύκονο με παρέα με το ιδιωτικό τζετ της.

Ο Πέτρος Νάζος, δημοσιογράφος Mykonos Live Tv, αποκάλυψε πως η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στη Μύκονο με ιδιωτικό τζετ από την Ολλανδία, όπου μένει τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή κληρονόμος μετέβη στο νησί με δύο φίλες της και το απόγευμα έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Μάλιστα, η Αθηνά Ωνάση είχε τέσσερις σωματοφύλακες ενώ η ίδια φορούσε καπέλο και γυαλιά προφανώς για να μην αναγνωρίζεται.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.