“Μη σώσεις και μείνεις ποτέ έγκυος μωρή»”: Το “κράξιμο” στην Κατερίνα Καινούργιου και η δημόσια απάντησή της

October 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής «Super Κατερίνα».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφορμή αποτέλεσε ένα χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ανάρτηση που έκανε με την έγκυο σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.Χρήστης του διαδικτύου, και μάλιστα γυναίκα…




Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής «Super Κατερίνα».



Αφορμή αποτέλεσε ένα χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ανάρτηση που έκανε με την έγκυο σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

Χρήστης του διαδικτύου, και μάλιστα γυναίκα, έγραψε συγκεκριμένα: «Θα του δείξετε και την τσόντa της μαμάς του όταν μεγαλώσει;».

«Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωπο αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα» απάντησε ενοχλημένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.



Τότε, η παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη χαρακτήρισε «καθίκια» όλους, όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια, όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων της.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Πόσο καθίκι είσαι»

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Αλήθεια βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο. Στην κοπέλα και σε κάθε κοπέλα που περιμένει το μωράκι της δεν ντρέπεστε; Πόση κακία και τοξικότητα; Πόση ανηθικότητα;», είπε η ίδια με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει: «Αυτοί που κάνουν αυτά τα σχόλια είναι οι ίδιοι που μπαίνουν ή στέλνουν τα βίντεο αυτά. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να τους κάνεις το χατίρι να μπεις να το δεις για να τελειώσει εκεί!».



«Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω» είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.