«Ο γιος μου βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά του, λυπάμαι τον εαυτό μου που δεν το έκανα»

October 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» παραχώρησε ηθοποιός και χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μίλησε για το «Dancing With the Stars», όπου συμμετείχε, αλλά και τον γιο της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για τη σχέση της με τον γιο της είπε: «Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Παρά την ηλικία του γι…




Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» παραχώρησε ηθοποιός και χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μίλησε για το «Dancing With the Stars», όπου συμμετείχε, αλλά και τον γιο της.



Για τη σχέση της με τον γιο της είπε: «Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Παρά την ηλικία του γιου μου, βλέπω ότι έχει ωριμάσει πολύ γρήγορα με όλα αυτά που έχει περάσει. Μετά τον χαμό του συντρόφου μου δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά για να μπορέσω να στηρίξω το παιδί μου. Το λέω και λυπάμαι τον εαυτό μου. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά του και δεν ήμουν, δεν ξέρω, δεν μου βγήκε. Νιώθω πολύ άσχημα σαν μαμά αλλά δε μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο DWTS είπε ότι δεν πέρασε καλά διότι δεν της αρέσει να της «κουνάνε το δάχτυλο».



«Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο, δεν αφήνω ούτε τη μαμά μου να το κάνει αυτό. Επειδή το έκανε αυτό, βγήκε μια ένταση στον αέρα» δήλωσε.



Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο γιος μου όταν ήταν 6,5 χρονών βρήκε νεκρό τον πατέρα του»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρίνα Λαμπροπούλου είχε δηλώσει για τον χαμό του πατέρα του παιδιού της: «Ο γιος μου, όταν ήταν 6,5 χρονών, βρήκε τον πατέρα του νεκρό. Έφυγε από ανεύρυσμα εγκεφάλου. Εμείς είχαμε χωρίσει. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Ο Κώστας πέθανε” . Τότε κατέρρευσα, λιποθύμησα… “Μαμά πόσο άδικο είναι που δεν πρόλαβα να ζήσω περισσότερες στιγμές με τον πατέρα μου”, μου είπε ο γιος μου. Είναι μια μεγάλη ανοιχτή πληγή, την οποία προσπαθώ να επουλώνω με την αγάπη και την αφοσίωση που δίνω στο παιδί μου…».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.