Πολύ άσχημα νέα και αγωνία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Γύρισε άρον άρον Ελλάδα – Το πρόβλημα υγείας του πεθερού του

October 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επιστροφή στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έπειτα από τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον πεθερό του στο Λονδίνο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σήμα προς τα κορυφαία στελέχη της κυβερνητικής παράταξης για ένταση της πολιτικής μάχης στην τελική ευθεία προς τις επερχόμενες κάλπες, με…




Επιστροφή στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έπειτα από τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον πεθερό του στο Λονδίνο.



Σήμα προς τα κορυφαία στελέχη της κυβερνητικής παράταξης για ένταση της πολιτικής μάχης στην τελική ευθεία προς τις επερχόμενες κάλπες, με στόχο την κατάκτηση της αυτοδυναμίας, αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός σε διπλή παρέμβαση την οποία θα κάνει σήμερα με αφορμή την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου και την 48η επέτειο από την ίδρυση της ΝΔ.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης, επιστρέφοντας από ταξίδι –«αστραπή» που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο Λονδίνο λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του πατέρα της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμά του, σύμφωνα με το οποίο:



Και στις δύο αυτές εκδηλώσεις, ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της διακυβέρνησης κατά την τελευταία τριετία, ενώ θα αναφερθεί στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με έμφαση στις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης, αλλά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Παράλληλα, θα καλέσει τους γαλάζιους βουλευτές και τα κεντρικά στελέχη του κομματικού μηχανισμού της παράταξης του να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδύναμης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για τη ΝΔ που αποτελεί, όπως επιμένουν από το Μέγαρο Μαξίμου, προϋπόθεση για την μετεκλογική πολιτική σταθερότητα.



Στο ενδιάμεσο των δύο κομματικών υποχρεώσεων, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου με αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.