«Ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό»: Τρελάθηκε μόλις την είδε η Χατζηπαντελή, είπε ναι πριν καν μιλήσει

October 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τις εντυπώσεις έκλεψε 18χρονη διαγωνιζόμενη στο GNTM 5 η οποία πάσχει από λεύκη στο πρόσωπο, κάνοντάς την ιδιαίτερα ξεχωριστή.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υπενθυμίζεται ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο που βλέπουμε την Χατζηπαντέλη, αφού η κριτής αποχωρεί και θα την αντικαταστήσει κάποιος άλλος από εδώ …




Τις εντυπώσεις έκλεψε 18χρονη διαγωνιζόμενη στο GNTM 5 η οποία πάσχει από λεύκη στο πρόσωπο, κάνοντάς την ιδιαίτερα ξεχωριστή.



Υπενθυμίζεται ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο που βλέπουμε την Χατζηπαντέλη, αφού η κριτής αποχωρεί και θα την αντικαταστήσει κάποιος άλλος από εδώ και πέρα. Μάλιστα με αφορμή τις αποκαλύψεις που έγιναν για την τεράστια περιουσία της, αιτιολογείται εν μέρει το γιατί η παραγωγή ενδεχομένως να μην μπορούσε να κρατήσει άλλο το μοντέλο από την Κύπρο και την Αγγλία.

Αυτή είναι η κοπέλα με τη λεύκη στο πρόσωπο που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο GNTM

Mε το που πάτησε το πόδι της στο πλατό οι κριτές ενθουσιάστηκαν, αφού εντόπισαν απευθείας την ιδιαιτερότητα που έχει στο φρύδι και στο μάτι της. Το αέρινο στυλ της, το καμπυλωτό κορμί, αλλά και το χαρακτηριστικό της κοπέλας με καταγωγή από την Ουκρανία, που έχει μεγαλώσει στην Κρήτη, έκαναν τους κριτές να της δώσουν τέσσερα ναι, με την Χατζηπαντέλη μάλιστα να μη θέλει να ακούσει τίποτα παραπάνω.



Η 18χρονη Τζούλια από την Ουκρανία προσπάθησε να πείσει τους κριτές για τις ικανότητές της και φαίνεται να τα κατάφερε με την ιδιαίτερη ομορφιά της.

Το νεαρό μοντέλο πάσχει από λεύκη. Αρκετά συχνά, εξαιτίας της λεύκης, παρατηρείται ο αποχρωματισμός στα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Η όμορφη Τζούλια έχει αποχρωματισμό φρυδιού και βλεφαρίδας μόνο στο ένα της μάτι και το χαρακτηριστικό της αυτό την ξεχωρίζει.



«Στην ηλικία 6 ετών σε ένα οικογενειακό τραπέζι, κάποιοι φίλοι μας τσακώθηκαν και ο καβγάς ήταν πολύ έντονος, έπαθα ένα σοκ επειδή ήμουν και μικρούλα και απλά την επόμενη μέρα που ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό» είπε χαρακτηριστικά η 18χρονη για τη λεύκη της στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως… «σαλάμι αέρος», «αγελαδίτσα» και άλλα τέτοια που με επηρέαζαν ψυχολογικά, δεν μου άρεσε και το έκρυβα, το έβαφα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω. Είναι τέλειο και όποιος έχει κάτι διαφορετικό πάνω του να μην το κρύβει».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.