Διέρρευσαν φώτο από τα παρασκήνια: Η πραγματική σχέση Καγιά – Χατζηπαντελή μετά τις φήμες… άγριας κόντρας

October 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μαζί με τις auditions του GNTM 5 τελείωσε και η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή, αφού ήταν γνωστό πως θα έκανε guest εμφάνιση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως είχε γίνει γνωστό εξαρχής η Σοφία έκανε ένα guest στο παιχνίδι και, λόγω των υποχρεώσεών της στο εξωτερικό αλλά και της μεγάλης αμοιβής που έπ…




Μαζί με τις auditions του GNTM 5 τελείωσε και η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή, αφού ήταν γνωστό πως θα έκανε guest εμφάνιση.



Όπως είχε γίνει γνωστό εξαρχής η Σοφία έκανε ένα guest στο παιχνίδι και, λόγω των υποχρεώσεών της στο εξωτερικό αλλά και της μεγάλης αμοιβής που έπαιρνε για να παρευρίσκεται στο ριάλιτι, η παρουσία της είχε συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισόδιο, η Βίκυ Καγιά ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια του GNTM 5. Το στιγμιότυπο στο οποίο αγκαλιάζει τη Σοφία Χατζηπαντελή σχολιάστηκε από τους followers της, αφού εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα αλλά και τα σχόλια στο twitter τις ήθελαν να βρίσκονται σε άγρια κόντρα μεταξύ τους.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία



Η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε και έρχονται οι…

Η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται «πρόδωσε» κάποια από τα ονόματα, και η αλήθεια είναι πως ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα.



Ο λόγος για την Μαρίνα Βερνίκου, τον στυλίστα Peter Dundas αλλά και τον Χριστόφορο Κοτέντο, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην νέα αυτή ολική επαναφορά του 5ου κύκλου του ριάλιτι και να διδάξουν τα μοντέλα ο καθένας το κομμάτι του.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.