Θάνος Πετρέλης: «Ο πόλεμος που δεχτήκαμε στο Fame Story ήταν ένας αντίστοιχος “παγκόσμιος”»

October 3, 2023


Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε για το νέο του τραγούδι, για τη σύζυγό του αλλά και για το Fame Story.Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε για την σύζυγό του και για το Fame Story στην τηλεόραση του Mega.«Στη σχέση μου με την Σοφία, είναι σημαντικό ότι γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και ξέρουμε καλά, ο ένας τον άλλον. Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλειές τους σπιτιού», είπε αρχικά.Και συμπλ…


Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε για το νέο του τραγούδι, για τη σύζυγό του αλλά και για το Fame Story.

Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε για την σύζυγό του και για το Fame Story στην τηλεόραση του Mega.

«Στη σχέση μου με την Σοφία, είναι σημαντικό ότι γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και ξέρουμε καλά, ο ένας τον άλλον. Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλειές τους σπιτιού», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο τραγουδιστής: «δεν ξέρω αν πήγαινα σαν κριτής στο «Fame Story», είναι λίγο βαρύ. Ο πόλεμος που δεχτήκαμε στο Fame Story, ήταν ένας αντίστοιχος «παγκόσμιος πόλεμος» για την ελληνική δισκογραφία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.