Γιούλικα Σκαφιδά: Γιορτάζει τα γενέθλιά της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

October 3, 2023


Τα γενέθλιά της γιορτάζει 3 Οκτωβρίου η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στα social media.Τα γενέθλιά της γιορτάζει 3 Οκτωβρίου η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στα social media.Η ηθοποιός ανέβασε μέσω Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει η ίδια δίπλα στο σκυλί της. Στη λεζάντα, η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά έγραψε: «Μέρα γενεθλίων σ…


Τα γενέθλιά της γιορτάζει 3 Οκτωβρίου η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στα social media.

Τα γενέθλιά της γιορτάζει 3 Οκτωβρίου η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στα social media.

Η ηθοποιός ανέβασε μέσω Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει η ίδια δίπλα στο σκυλί της. Στη λεζάντα, η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά έγραψε:

«Μέρα γενεθλίων σήμερα! Η χρόνια που πέρασε ήταν γεμάτη, απ’όλες τις απόψεις. Κάτι μου λέει όμως πως οι επόμενες που θα έρθουν θα είναι συναρπαστικές!», προσθέτοντας emoji με μωρό και μπιμπερό.

Η ηθοποιός, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε στις Σπέτσες, προκειμένου να συμμετάσχει στον μίνι μαραθώνιο, που διεξήχθη μια μέρα πριν τα γενέθλιά της, στις 2 Οκτωβρίου.

Η κάμερα του «Πρωινό» τη συνάντησε στις Σπέτσες και η Γιούλικα Σκαφιδά δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κάναμε τα 5χλμ, κάναμε γρήγορο βάδην γιατί δεν επιτρέπεται να τρέχω. Ήταν πολύ ωραία, μια πολύ ωραία διοργάνωση. Έχουμε την χαρά εμείς οι ερασιτέχνες αθλητές να τρέχουμε δίπλα σε επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες που θαυμάζουμε. Είναι η 7η φορά, συνήθως κάνω τα 25χλμ, αλλά τώρα λόγω της κατάστασης έκανα τα 5… Όλοι μπορούμε να αθληθούμε, δεν χρειάζεται να είμαστε αθλητές, άλλωστε στο τέλος έτσι όπως θα φερθούμε στο σώμα μας έτσι θα μας φερθεί».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.