Μπeος για την επίθεση σε πλημμυροπαθή: «Εγώ είμαι άντρας, όχι λουλού. Εσείς τις διαφορές σας λύστε τες με καλσόν»

October 2, 2023


Ο Αχιλλέας Μπeος, που καταγράφηκε σε βίντεο να ασκεί βία σε πλημμυροπαθή, μίλησε για το επεισόδιο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Δεκατιανοί”, σήμερα, Κυριακή, το πρωί.Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Βόλου, που φαίνεται αμετανόητος για την πράξη του, «τι να γίνουμε; Λουλούδες;. Αν σας βρίσουν τη μάνα, πείτε του “ευχαριστώ”. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές». !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);…


Ο Αχιλλέας Μπeος, που καταγράφηκε σε βίντεο να ασκεί βία σε πλημμυροπαθή, μίλησε για το επεισόδιο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Δεκατιανοί”, σήμερα, Κυριακή, το πρωί.Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Βόλου, που φαίνεται αμετανόητος για την πράξη του, «τι να γίνουμε; Λουλούδες;. Αν σας βρίσουν τη μάνα, πείτε του “ευχαριστώ”. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές».

Αμετανόητος ο Αχιλλέας Μπeος

Απαντώντας στην ερώτηση εάν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο δήμαρχος Βόλου απάντησε με ειρωνικό ύφος «όχι, λύνονται με καλσόν».

«Σταύρωσον μεν, άκουσον δε», επεσήμανε και πρόσθεσε «οι άντρες διαπληκτίζονται και όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη», υπενθυμίζοντας ότι ο 26χρονος πλημμυροπαθής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ζήτησε συγγνώμη από τον δήμαρχο, ενώ ισχυρίστηκε ότι του την «έστησαν», προκειμένου να τραβήξουν το βίντεο.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι έστρεψε μάνικα με πίεση νερού κατά γνωστού δικηγόρου του Βόλου, έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του, Νίκου Παπαπέτρου.Αναφερόμενος στους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη, οι οποίοι επέκριναν τη στάση του, προσπαθώντας να εμπλέξουν και την κυβέρνηση στην πολιτική αντιπαράθεση, ο Αχιλλέας Μπeος σημείωσε «δεν έχω καμία στήριξη από κανέναν και δεν τους έχω ανάγκη. Δεν τους βλέπω. Τον Ανδρουλάκη με τον Κασσελάκη εμετό μου έρχεται να κάνω».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.