Κώστας Αρζόγλου: “Με κατηγόρησαν για πιθανό αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Ο γιος μου δεν θέλει να με βλέπει πια στο θέατρο”

October 2, 2023


Μια συνέντευξη που ξεπέρασε τα στενά πλαίσια της συνηθισμένης, παραχώρησε πρόσφατα ο εκλεκτός ηθοποιός, Κώστας Αρζόγλου, στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέλυσε την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέροντας ειδικότερα την σημαντική συνεργασία του με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παράλληλα, αποκάλυψε τα χρέη που ανέλαβε στον χώρ…


Μια συνέντευξη που ξεπέρασε τα στενά πλαίσια της συνηθισμένης, παραχώρησε πρόσφατα ο εκλεκτός ηθοποιός, Κώστας Αρζόγλου, στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέλυσε την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέροντας ειδικότερα την σημαντική συνεργασία του με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παράλληλα, αποκάλυψε τα χρέη που ανέλαβε στον χώρο του θεάτρου. Τονίζοντας την σημαντική πορεία του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περίοδο που ορισμένοι τον θεωρούσαν ως τον “αρχηγό της 17 Νοέμβρη”.

Κώστας Αρζόγλου: Τα όσα μοιράστηκε

Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως: «Ο γιος μου δεν θέλει να με βλέπει πια στο θέατρο γιατί μπούχτισε. Νονά του Παύλου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έκανε πρόβα το “Πιστεύω” για να μην τη δει ο κόσμος να το διαβάζει με γυαλιά».

Σχετικά με τις φήμες που τον συνέδεαν με την 17 Νοέμβρη ανέφερε οτι: «Με κυνήγησαν παπαράτσι όταν με κατηγόρησαν για πιθανό αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Τότε τρόμαξα από το θράσος των εφημερίδων».

«Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά γιατί υπάρχουν “κριτήρια followers”»

Ο δημοφιλής ηθοποιός εκφράζει την ανησυχία του όσον αφορά την επιλογή των ηθοποιών που συμμετέχουν στις σειρές της εποχής μας. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν θα με δείτε τηλεοπτικά γιατί υπάρχουν “κριτήρια followers”. Έδωσα τα χέρια για ρόλο στην τηλεόραση και στην πόρτα με ρώτησα αν έχω followers. Ήθελα πάρα πολύ τη δουλειά. Εγώ υπάρχω, θα δούμε αν θα υπάρχουν και οι άνθρωποι που μιλάνε για followers. Αυτοί που δεν έχουμε followers δωρίζουμε πολλά στην κοινωνία, αν δεn θέλει να τα πάρει, μη σώσει» επισήμανε, ενώ συμπλήρωσε: «Όποιος παίζει δεν είναι ηθοποιός, θα μπορούσα εγώ να είμαι πιανίστας ή γιατρός;».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέατρο, ενώ προέβη επίσης σε σχόλια σχετικά με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη. «Δημιούργησα τεράστια χρέη με το ‘αεικίνητον’ με επιταγές και δικαστήρια. (…) Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κάθε δικαίωμα να επανακάμψει στο θέατρο. Δε γίνεται εξαιτίας ενός ποινικού αδικήματος του Πέτρου Φιλιππίδη να μην παίζονται οι επαναλήψεις, είναι άδικο για τους άλλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.