Ο Γιώργος Νινιός αποκαλύπτει – «Όσοι απομακρύνθηκαν, ήταν από τη συμπεριφορά μου»

October 2, 2022


Ο ηθοποιός Γιώργος Νινιός, που… τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε, παραχώρησε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» .«Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Νινιός.«Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν …


Ο ηθοποιός Γιώργος Νινιός, που… τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε, παραχώρησε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» .

«Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Νινιός.

«Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα», συνέχισε ο ίδιος.

Εξάλλου, για το λόγο που δεν παντρεύτηκε, είπε:
«Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.