Σόφη Ζαννίνου – «Ερωτεύτηκα λάθος άνθρωπο αλλά μετά καταλαβαίνεις και λες, ναι, ήμουν ηλίθια»

October 2, 2022


Την Σόφη Ζαννίνου φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το απόγευμα του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την δοτικότητα, τον έρωτα αλλά και τα λάθη που έχει κάνει μέχρι σήμερα.Πιο συγκεκριμένα, η Σόφη είπε πως «μου έχει συμβεί όχι μία φορά, αλλά αρκετές, να μετανιώσω που έδωσα παραπάνω πράγματα αλλά δεν χάνω εγώ. Χάνει αυτός …


Την Σόφη Ζαννίνου φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το απόγευμα του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την δοτικότητα, τον έρωτα αλλά και τα λάθη που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.