Σμαράγδα Καρύδη: «Στην αρχή δεν με θέλανε στην παρέα του Παρά 5»

October 1, 2023


Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την σειρά «Παρά 5»Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την εφηβεία της, τον Θοδωρή Αθερίδη και το «Παρά Πέντε», στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».Σχετικά με το πώς ήταν στα εφηβικά της χρόνια, η ηθοποιός σχολίασε: «Πέρασα έντονη εφηβεία. Ήμουν πάρα πολύ άτακτη. Δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ. Ήμουν δύσκολη, αλλά δεν ήμουν καθόλου αυτοκαταστροφική….


Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την σειρά «Παρά 5»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την εφηβεία της, τον Θοδωρή Αθερίδη και το «Παρά Πέντε», στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Σχετικά με το πώς ήταν στα εφηβικά της χρόνια, η ηθοποιός σχολίασε: «Πέρασα έντονη εφηβεία. Ήμουν πάρα πολύ άτακτη. Δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ. Ήμουν δύσκολη, αλλά δεν ήμουν καθόλου αυτοκαταστροφική. Φλέρταρα με τα όρια, αλλά ποτέ δεν τα περνούσα. Επειδή είχα μεγάλη αγάπη στον εαυτό μου και ήθελα να είμαι καλά, τα έκανα λίγο… ξώφαλτσα όλα. Δεν έμπαινα σε κακοτοπιές. Θα μπορούσα να μου είχαν τύχει διάφορα πράγματα, ανέβαινα σε διάφορα μηχανάκι τύπων που έκαναν σούζα και θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί. Ευτυχώς Θεέ μου δεν το έπαθα».

«Οι γονείς μου πίστευαν σε μένα, αλλά όταν δεν έκανα κάτι καλό μου το έλεγαν. Με αγαπάνε πολύ και φέρονται σαν χαζογονείς, αλλά όταν δεν ήταν κάτι τόσο καλό, μου το έλεγαν. Γενικά με πουσάρανε ότι είμα καλή. Και εγώ δεν είχα δείξει από πολύ νωρίς πόσο καλή μπορεί να είμαι ή πόσο κακή, γιατί κρυβόμουν πάρα πολύ. Δεν είχα χαλαρώσει ώστε να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο. Ήμουν πραγματικά ντροπαλή» πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.