Βασίλης Καρράς-Ξεσπούν για τα fake news: «Σεβαστείτε τον αγώνα του»

October 1, 2023


Σε επίσημη ανακοίνωση αναγκάστηκαν να προβούν οι φανατικοί θαυμαστές από το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά μετά τα fake news που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τον θέλουν να έχει φύγει από τη ζωή. Στο επίσημο fan page του λοιπόν, έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωση:«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλη…


Σε επίσημη ανακοίνωση αναγκάστηκαν να προβούν οι φανατικοί θαυμαστές από το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά μετά τα fake news που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τον θέλουν να έχει φύγει από τη ζωή. 

Στο επίσημο fan page του λοιπόν, έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωση:

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή…»

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.