Fame Story: O Light σύμφωνα με το κοινό ήταν πρωταγωνιστής

October 1, 2023


Το Fame Story έκανε ξανά πρεμιέρα ύστερα από 2 δεκαετίες και τα σχόλια στο Twitter/X πήραν φωτιά με πρωταγωνιστή κυρίως τον Light.To Fame Story έκανε πρεμιέρα χθες 30 Οκτωβρίου και έτσι η «μουσική ακαδημία» που είχαμε λατρέψει πριν από περίπου δύο δεκαετίες άνοιξε ξανά τις πύλες της για τους 18 επίδοξους τραγουδιστές – σπουδαστές. Με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, με καινούργια κριτική επιτροπή αλλ…


Το Fame Story έκανε ξανά πρεμιέρα ύστερα από 2 δεκαετίες και τα σχόλια στο Twitter/X πήραν φωτιά με πρωταγωνιστή κυρίως τον Light.

To Fame Story έκανε πρεμιέρα χθες 30 Οκτωβρίου και έτσι η «μουσική ακαδημία» που είχαμε λατρέψει πριν από περίπου δύο δεκαετίες άνοιξε ξανά τις πύλες της για τους 18 επίδοξους τραγουδιστές – σπουδαστές. Με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, με καινούργια κριτική επιτροπή αλλά και καθηγητές η new age εποχή του μουσικού show ήδη είχε εξάψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.