H Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο – «Πληγώθηκα, τραυματίστηκα»

October 1, 2023


Καλεσμένη στο I love Σου Κου με την Μπέττυ Μαγγίρα ήταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.«Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε και με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτ…


Καλεσμένη στο I love Σου Κου με την Μπέττυ Μαγγίρα ήταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε και με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά.» ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Νομίζω ότι δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο» πρόσθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.