Βουτιά στο παρελθόν – Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια ο θάνατος της Δούκισσας από καρκίνο

October 1, 2023


Δεκατρία χρόνια ακριβώς πριν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 η Δούκισσα έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 3.15 τα ξημερώματα όταν άφησε την τελευταία της πνοή σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Γεννημένη στις 8 Φεβρουαρίου του 1941 στο Πασαλιμάνι του Πειραιά ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 12 σαν χορεύτρια, ενώ στα 13 της χρόνια έκανε την πρώτη της δισκογραφική δο…


Δεκατρία χρόνια ακριβώς πριν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 η Δούκισσα έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 3.15 τα ξημερώματα όταν άφησε την τελευταία της πνοή σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

 

  • Οι παλιοί του ρεπορτάζ γνωρίζουν ότι η μάχη με τον καρκίνο κράτησε 18 ολόκληρα χρόνια. Από τα 51 της πάλευε με την κακιά αρρώστια και τελικά έφυγε σε ηλικία 69 ετών. Τους τελευταίους μήνες της ζωής της είχε αποσυρθεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας.  

Γεννημένη στις 8 Φεβρουαρίου του 1941 στο Πασαλιμάνι του Πειραιά ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 12 σαν χορεύτρια, ενώ στα 13 της χρόνια έκανε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά ενώ ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλους συνθέτες. Ανάμεσα στις μεγάλες της επιτυχίες ήταν τα τραγούδια: «Άνθρωποι είμαστε», «Οι αναμνήσεις», «Θέλω τα όπα μου» και «Που πας χωρίς αγάπη». 

  • Πρωταγωνίστησε σε 10 ταινίες με μεγάλα ονόματα του χώρου ονόματα, όπως ο Μάνος Κατράκης, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Παντελής Ζερβός, η Μαρία Φωκά, ο Κώστας Κακκαβάς, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές άλλες ελληνικές ταινίες. 

Η σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο αν και ήταν γνωστή η τραγουδίστρια μίλησε γι’ αυτή μόνο έναν χρόνο πριν το θάνατό της. Το 2009 είχε πει σε συνέντευξή της: Η Δούκισσα μίλησε το 2009 σε τηλεοπτική εκπομπή για την ζωή της μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της ενώ αποκάλυψε και την παράνομη σχέση που είχε με τον τραγουδιστή.

«Είχα σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο όταν αυτός ήταν παντρεμένος» δήλωσε τότε η Δούκισσα ενώ είχε συνεχίσει λέγοντας «Μετά από μερικά χρόνια γνώρισα την γυναίκα του και της ζήτησα συγνώμη». Τον τελευταίο χρόνο οι δικοί της άνθρωποι είχαν ενημερωθεί ότι είχε μόλις 4 μήνες ζωής μπροστά της. Τελικά έζησε συνολικά δέκα και ξεψύχησε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων. 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.