Μπόνους και μπόνους παιχνίδια στους κουλοχέρηδες

October 1, 2022


Ωστόσο αν το παιχνίδι δεν έχει και ωραία μπόνους, είναι απίθανο να γίνει επιτυχία.Σήμερα, υπάρχει μια τεράστια γκάμα διαδικτυακών κουλοχέρηδων, όμως υπάρχουν σημαντικά λιγότερα είδη μπόνους.Και έτσι δίνεται η δυνατότητα, τόσο σε εμείς, όσο και στους παίκτες, να εκτιμήσουμε την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα των εταιριών, όταν υπάρχει κάτι καινούργιο ακόμη και στον συγκεκριμένο τομέα. Ωστόσ…


Ωστόσο αν το παιχνίδι δεν έχει και ωραία μπόνους, είναι απίθανο να γίνει επιτυχία.

Σήμερα, υπάρχει μια τεράστια γκάμα διαδικτυακών κουλοχέρηδων, όμως υπάρχουν σημαντικά λιγότερα είδη μπόνους.

Και έτσι δίνεται η δυνατότητα, τόσο σε εμείς, όσο και στους παίκτες, να εκτιμήσουμε την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα των εταιριών, όταν υπάρχει κάτι καινούργιο ακόμη και στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Ωστόσο, εμείς σήμερα, θα ασχοληθούμε με τα κλασικά μπόνους.

 

Σύμβολο Wilde

Είναι το πλέον κλασικό σύμβολο μπόνους, το οποίο υπάρχει σχεδόν σε όλους τους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ένα ειδικό σύμβολο, το οποίο λειτουργεί ως μπαλαντέρ στο βασικό παιχνίδι.

Ο τρόπος λειτουργίας του συνήθως είναι ο εξής:

Αν ένα απλό σύμβολο λείπει από τη γραμμή πληρωμής σας , την θέση του θα πάρει το σύμβολο Wild, το οποίο έχετε πετύχει. Έτσι  ο κουλοχέρης θα  μετρήσει τη γραμμή ως πλήρη και θα προστεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που το ποσό είναι λίγο μεγαλύτερο, μιας και  πληρώνεστε και για το σύμβολο Wild.

 

Σύμβολο Wild που επεκτείνεται

Ένας λίγο πιο ειδικός τύπος συμβόλου Wild, ο οποίος ουσιαστικά  λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και το κλασικό σύμβολο Wild.

Η διαφορά όμως βρίσκεται στην επέκταση του. Τι σημαίνει αυτό;

Ουσιαστικά μόλις εμφανιστεί σε οποιοδήποτε πεδίο επεκτείνεται  και εμφανίζεται και στα γύρω πεδία. Αυτό δίνει στους παίκτες την δυνατότητα να δημιουργήσουν πρόσθετες γραμμές πληρωμής και κατά συνέπια και μεγαλύτερα κέρδη.

 

Το δεύτερο πιο γνωστό μπόνους και πιστός σύντροφος του συμβόλου Wild.

Το σύμβολο Scatter, είναι ένα άλλο ειδικό σύμβολο, το οποίο μπορούμε να βρούμε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Η πιο συχνή λειτουργία του είναι να ενεργοποιήσει κάποιο παιχνίδι μπόνους, το οποίο  συνδέεται ειδικά με αυτό το σύμβολο.

Βέβαια για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να εμφανίσετε το σύμβολο scatter τουλάχιστον τρεις φορές σε οποιαδήποτε θέση και σειρά στους τροχούς.

Επιπλέον, ορισμένες φορές, όταν δηλαδή το παιχνίδι δεν διαθέτει μπόνους παιχνίδι, το Scatter λειτουργήσει και ως αυτόνομο σύμβολο. Ουσιαστικά  ανταμείβει τους παίκτες με ένα καλό μπόνους μόλις το πετύχουν.

 

Δωρεάν περιστροφές

Αμφιβάλω αν υπάρχει πιο δημοφιλή μπόνους από τις δωρεάν περιστροφές.

Οι δωρεάν περιστροφές είναι γρήγορες, απλές, γενναιόδωρες και το καλύτερο; Δεν κοστίζουν τίποτα!

Τι άλλο να ζητήσουμε δηλαδή; Πραγματικά τίποτα.

Αν λοιπόν καταφέρετε να μπείτε σε γύρο με δωρεάν περιστροφές, χρησιμοποιήστε τες.

Το επίσης θετικό είναι πως σε ορισμένα παιχνίδια, οι δωρεάν περιστροφές έρχονται και με άλλα μπόνους και με ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Αν πάλι πρέπει να πούμε και ένα μειονέκτημα, αυτό θα είναι ότι συνήθως το παιχνίδι δίνει έναν πολύ μικρό αριθμό δωρεάν περιστροφών.

 

Πολλαπλασιαστής

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι, με τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει ο πολλαπλασιαστής ως μπόνους χαρακτηριστικό.

Οι πιο συχνές περιπτώσεις, είναι να  πολλαπλασιάζει το τελικό κέρδος με μια συγκεκριμένη τιμή x3, x5, x9 ή x15.

Με πιο απλά λόγια, αυτό το μπόνους ουσιαστικά καθορίζει το πόσο μεγάλο κέρδος θα έχετε.

Ωστόσο, αρκετά συχνά οι πολλαπλασιαστές συνδέονται με άλλα πράγματα, όπως μπόνους, δωρεάν περιστροφές κ.λπ. Για αυτό μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους δημιουργικοί σχεδιαστές, οι οποίοι  γνωρίζουν πολύ καλά πως δημιουργήσουν πραγματικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για την επίτευξη υψηλών κερδών.

 

Κάντε κλικ και επιλέξτε

Το συγκεκριμένο μπόνους συχνά συνδυάζεται με άλλα μπόνους όπως το σύμβολο scatter ή αποτελεί ξεχωριστό ειδικό σύμβολο.

Ουσιαστικά, είναι ένα ξεχωριστό μπόνους παιχνίδι, του οποίου ο στόχος  είναι να επιλέξετε ένα ή περισσότερα αντικείμενα. Το κάθε ένα από τα αντικείμενα αντιπροσωπεύει ορισμένα κρυμμένα μπόνους.

Το συγκεκριμένο είδος μπόνους είναι αρκετά δημοφιλής, μιας και  είναι σχεδόν αδύνατο να χαθείτε σε αυτό, ενώ παράλληλα μπορείτε  μόνο να κερδίσετε.

 

Αν λοιπόν θέλετε να ανακαλύψετε όλα αυτά τα μπόνους, εντελώς δωρεάν σας έχουμε την λύση.

Επιλέγοντας το παιχνιδια καζινο.ελ, μπορείτε να παίξετε τις δωρεάν εκδώσεις των παιχνιδιών και να δείτε τι μπόνους κρύβει το κάθε παιχνίδι. Και όταν πλέον βρείτε τον καταλληλότερο συνδυασμό μπόνους, να προχωρήσετε σε ένα καζίνο, με ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.