«Τουλάχιστον ανώριμο» – Η ενόχληση του Αιμιλιανού Σταματάκη με την ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

October 1, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 30/9 ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ερώτηση που δέχτηκε πρόσφατα από δημοσιογράφο και τον ρωτούσε για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη (δείτε εδώ το βίντεο).«Με εξοργίζει το πέσιμο στον δρόμο από δημοσιογράφους με ηλίθιο τρόπο. Όταν με ρώτησαν για την…


Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 30/9 ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ερώτηση που δέχτηκε πρόσφατα από δημοσιογράφο και τον ρωτούσε για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ενόχληση του Αιμιλιανού Σταματάκη με την ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη

«Με εξοργίζει το πέσιμο στον δρόμο από δημοσιογράφους με ηλίθιο τρόπο. Όταν με ρώτησαν για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου μου, το θεώρησα τουλάχιστον ανώριμο. Ως εκεί δεν χρειάζεται να ασχοληθώ περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.