Η Harper Seven έγινε ολόκληρη γυναίκα! Η εμφάνιση στο πλευρό του David

September 30, 2023


Η 12χρονη Harper Seven μπορεί να έχει φτάσει στο ύψος τον David αλλά παραμένει το κοριτσάκι του μπαμπά.Η οικογένεια Bechkham στηρίζει για μια ακόμα φορά τη Victoria στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Δείχνοντας πως έχει πάρει την αίσθηση γούστου της μητέρας της, η 12χρονη Harper Seven είναι πλέον μια μεγάλη κοπέλα. Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Η 12χρονη Harper Seven μπορεί να έχει φτάσει στο ύψος τον David αλλά παραμένει το κοριτσάκι του μπαμπά.

Η οικογένεια Bechkham στηρίζει για μια ακόμα φορά τη Victoria στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Δείχνοντας πως έχει πάρει την αίσθηση γούστου της μητέρας της, η 12χρονη Harper Seven είναι πλέον μια μεγάλη κοπέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.