Ο Νίκος Παπαγγελής μιλά με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες ενός Παραολυμπιονίκη

September 30, 2023


O Έλληνας Παραολυμπιονίκης της ποδηλασίας μιλάει στο TeenQueen.gr για την μέχρι τώρα πορεία του στον αθλητισμό, την ασθένεια που τον καθόρισε, για το μέλλον αλλά και τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει… πάνω και κάτω από τις 2 ρόδες.O Νίκος Παπαγγελής είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες συμμετοχές της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας για τους αγώνες του Παρισιού το 2024. O νεαρός ποδηλάτης απ…


O Έλληνας Παραολυμπιονίκης της ποδηλασίας μιλάει στο TeenQueen.gr για την μέχρι τώρα πορεία του στον αθλητισμό, την ασθένεια που τον καθόρισε, για το μέλλον αλλά και τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει… πάνω και κάτω από τις 2 ρόδες.

O Νίκος Παπαγγελής είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες συμμετοχές της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας για τους αγώνες του Παρισιού το 2024. O νεαρός ποδηλάτης από την Πάτρα έχει σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του όπως η 3η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας δρόμου στο Έμεν της Ολλανδίας, στο αγώνισμα της αντοχής αποδεικνύοντας πως η αναπηρία του δεν αποτελεί εμπόδιο αλλά «παράσημο» στην πορεία του προς την κορυφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.