Απόστολος Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτηση για τη γέννηση του γιου του

September 30, 2023


Ευτυχισμένος μπαμπάς ο διάσημος σεφ, Απόστολος ΡουβάςΠατέρας έγινε ο Απόστολος Ρουβάς καθώς η σύντροφος του σεφ, Φανή Γιαβρίδου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.«Γέννησε προχθές με καισαρική τομή. Ένας αγόραρος 3.370 γραμμάρια. Να τους ζήσει», όπως δήλωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της «Fay’s Time».Το βράδυ της Παρασκευής 29/9, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά έκανε την πρώτη του ανάρτηση μ…


Ευτυχισμένος μπαμπάς ο διάσημος σεφ, Απόστολος Ρουβάς

Πατέρας έγινε ο Απόστολος Ρουβάς καθώς η σύντροφος του σεφ, Φανή Γιαβρίδου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Γέννησε προχθές με καισαρική τομή. Ένας αγόραρος 3.370 γραμμάρια. Να τους ζήσει», όπως δήλωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της «Fay’s Time».

Το βράδυ της Παρασκευής 29/9, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα δώρα που δέχτηκαν εκείνος και η μαμά για τη γέννηση του παιδιού τους γράφοντας: «Ευχαριστούμε πολύ το μαιευτήριο που ήταν δίπλα μας στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας, στη γέννηση του παιδιού μας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.