Δήμητρα Σιγάλα: «Ασχολούμαι με την εγκληματολογία, οι πελάτες παθαίνουν σοκ όταν με βλέπουν»

September 30, 2023


Η Δήμητρα Σιγάλα, η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Ο Γιατρός», μιλά στην «Super Katerina» και αναφέρεται – μεταξύ άλλων – και στη δεύτερη καριέρα της στην εγκληματολογία.Η Δήμητρα Σιγάλα μίλησε για την υποκριτική, το αντικείμενο των σπουδών της, την εγκληματολογία και τον νέο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», στην εκπομπή «Super Κατερίνα».Η ηθοποιός συζήτη…


Η Δήμητρα Σιγάλα, η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Ο Γιατρός», μιλά στην «Super Katerina» και αναφέρεται – μεταξύ άλλων – και στη δεύτερη καριέρα της στην εγκληματολογία.

Η Δήμητρα Σιγάλα μίλησε για την υποκριτική, το αντικείμενο των σπουδών της, την εγκληματολογία και τον νέο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η ηθοποιός συζήτησε με την παρουσιάστρια για τη δεύτερη επαγγελματική της δραστηριότητα ως εγκληματολόγος.

Σχετικά με την εγκληματολογία, η ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν η φάση, η περίοδος εκείνη με την κρίση, τα τηλεοπτικά ήταν ελάχιστα που γίνονταν ως παραγωγές και η αισιοδοξία μου σχετικά με το πόσο εύκολα θα βρω δουλειά είχε πέσει και έλεγα εντάξει θα πρέπει να τα παρατήσω. Αλλά εντάξει πέρασε ένα διάστημα, ασχολήθηκα με αυτό και εξακολουθώ να ασχολούμαι με αυτό. Δεν την αφήνω ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.