Με διαφορετική εκπομπή και σε άλλο κανάλι – Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Ηλιάκη μετά το τέλος του Τι Λες Τώρα

September 30, 2022


Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Ηλιάκη ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9, μέσα από την εκπομπή Β[email protected] και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα.Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζεται να κάνει εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη. Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο θα αναλάβει μια χιουμοριστική εκπομπή με αποσπάσματα από το αρχείο του ΑΝΤ1 που θα προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ και στο Μακεδονία ΤV.«Θα…


Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Ηλιάκη ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9, μέσα από την εκπομπή Β[email protected] και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Ηλιάκη

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζεται να κάνει εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη. Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο θα αναλάβει μια χιουμοριστική εκπομπή με αποσπάσματα από το αρχείο του ΑΝΤ1 που θα προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ και στο Μακεδονία ΤV.

«Θα θυμίζει το Twenty του Γιώργου Καπουτζίδη» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Η παρουσιάστρια μπορεί αυτόν τον καιρό να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για την κορούλα της, ωστόσο είναι έτοιμη για το νέο αυτό βήμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.